Disponibilitate 24 / 7 / 365
Prin ticket de suport si telefonic
 0371 781 387
Telefon Suport
Vanzari: comercial@hostconcept.ro
Tehnic:   suport@hostconcept.ro

Povestea Noastra

Host Concept este o poveste de pasiune, comunicare, dezvoltare si ascensiune continua. Suntem o companie de hosting cu o atitudine corecta fata de clientii nostri. Va oferim servicii de gazduire web in Romania, intr-un mediu profesional, cu suportul potrivit.

 

Siguranta datelor in mediul on-line este critica si, din acest motiv, folosim cele mai noi si stabile tehnologii disponibile . Detinem propriile servere securizate și monitorizate 24/7, cu softuri specializate. Conexiunea la internet a serverelor noastre ofera viteza foarte buna de accesare a site-urilor, atat din Romania cat si din strainatate.

 

Nu te-am convins? Nicio problema! Iata 7 motive pentru care ar trebui sa colaboram:


  • Suport 24/7

Credem ca atu-ul nostru in industria web hostingului este suportul tehnic oferit clientilor nostri. Din acest motiv, ii acordam o importanta deosebita si suntem exigenti cu noi insine atunci cand nu reusim ce ne-am propus.

Asadar, ne-am stabit propriile standarde – orice cerere de suport prin intermediul ticketelor de suport, sub indrumarea noastra, are un raspuns maxim garantat de 24 de ore. In caz contrar, contul tau client va fi creditat cu 10% din valoarea serviciilor tale, pentru fiecare ticket.

 

  • Servere puternice

Folosim servere puternice, de ultima generatie, optimizate corespunzator pentru gazduirea site-urilor web de orice fel.

  • Scalabilitate

Poti sa optezi pentru pachetul potrivit acum dar, pe masura ce afacerea ta creste, poti sa iti maresti resursele pachetului de gazduire, achitand doar diferenta de plata.

  • Uptime 99,9%

Oferim un uptime garantat de 99,9% necesar oricarei activitati in mediul online. Suntem mândri de stabilitatea conexiunii la internet și de tot sprijinul pe care il oferim clientilor, indiferent de pachetul de gazduire detinut de acestia. Fie ca este zi sau noapte, site-ul tau o sa fie mereu pregatit sa primeasca vizitatori.

  • Activare instantanee

Dupa achizitionarea si incasarea platii pachetului ales, acesta se va activa instant – de acum, ideile tale pot fi puse in practica cat mai rapid.

  • Scripturi pre-instalare

Toate pachetele shared de gazduire beneficiaza de Softaculous, cel mai cunoscut autoinstaller, ce permite instalarea scripturilor fara cunostinte de programare.

  • Satisfactie garantata 100%

Avem ingredientele perfecte pentru o colaborare de lunga durata, win-to-win. Totusi, suntem constienti de faptul ca, din varii motive, ai putea fi nemultumit.

Asadar, daca nu esti multumit de serviciile noastre in primele 30 zile, indiferent care ar putea fi motivul, este suficient sa deschizi un tichet de suport cu aceasta solicitare si iti vom returna suma achita in avans pentru serviciile de gazduire. Toate detaliile complete le poti afla de la departamentul comercial.

Orice inceput poate fi o reusita. Afacerile start-up de acum, pot fi marile povesti de succes de maine – de aceea, investim tot ce avem mai bun pentru o colaborare de lunga durata, alaturi de parteneri strategici.